Kandidatrekruttering​

De klassiske jobplatforme bliver primært brugt af de i gennemsnit 20% af personer i den arbejdsdygtige alder, der enten er ledig eller søger nyt job.

Den resterende del, de 80%, skal motiveres på andre måder.
I de fleste tilfælde vil en JobHub kampagne nå kandidaterne. 
Visse typer af stillinger kræver en reel rekrutteringsproces.
JobHub samarbejder her med Hald HR Consulting. 

Læs mere om Hald HR Rekruttieng herunder.

 

Spørg JobHub om

 • Shortlist
  Du modtager en liste med egnede kandidater, der matcher jobbet ud fra dine krav og ønsker. Kandidaterne er blevet kontaktet og er interesseret i at høre mere

 • Search & Selection
  Hele processen fra behovsafdækning, over kandidatsøgning, til indledende samtaler

 • Onboarding
  Sikring af bedst mulige opstart på ansættelsen for medarbejderen. 
  Her sikres blandt andet, at medarbejderen forstår den nye arbejdsplads, kulturen, får skabt relationer, osv.

Hald HR Rekruttring

Hald HR Consulting er et rekrutteringsbureau med mere end 20 års erfaring med rekruttering af leder og specialister. Vi hjælper vores kunder på alle niveauer, uanset om du vil køre rekrutteringsprocessen selv, om du blot ønsker en kandidatliste med topmotiverede kandidater, eller om vi skal stå for hele processen og finde den rigtige kandidat til jer.

 

Fokus på Soft skills

Vi har et stærkt fokus på kandidaternes Soft skills – populært kaldt “bløde værdier”. Soft skills spiller en væsentlig rolle for enhver virksomheds fremtidsmuligheder, men bliver ofte underprioriteret på arbejdsmarkedet.

Mange virksomheder holder nemlig først og fremmest øje med kandidaternes faglige kvalifikationer, og i mindre grad på, hvor kandidaten har sine styrker og udfordringer, samt hvilke faktorer, der henholdsvis motiverer og stresser kandidaten. En klarlæggelse af Soft skills hos fremtidige medarbejders kan have afgørende betydning for, om det er de rigtige personer vi får med ombord, og har stor betydning i forhold til onboarding af en medarbejder. 

 

Unik performance-kultur

Vi har en unik performance-kultur med klient & kandidat i fokus, hvor hver eneste opgave er vores vigtigste opgave uanset kunden og størrelse på opgaven.

 

Solid research-kapacitet

Solide research-kapaciteter er nøglen succes og vores erfarne rekrutteringskonsulenter og rådgivere indgår i langvarige strategiske partnerskaber med vores kunder. Dette betyder, at udover at kunne yde den bedste rådgivning i rekrutteringen, så opnår de også en yderst bred erfaring og kompetence indenfor deres område. Denne ekspertise omsættes direkte til værdi for jer, næste gang I skal ansætte en leder eller specialist i jeres organisation.

Besøg Hald HR Rekrutteing