Fremtidens jobrekruttering

Jobannoncering

JobHub har mere end 12 års erfaring med jobannoncering og har et stort kendskab til de største jobplatforme, samt mange niche-jobportaler på det danske marked.
Vi kan hjælpe dig med alt fra rådgivning omkring valg af jobkanaler, over jobannonce optimering, til opsætning af jobannonce.

Erfaring til forskel

For 12 år siden var der få digitale jobannoncekanaler. Print var den foretrukne indrykningskanal – det var dengang avisen ikke kunne være i postkassen om søndagen, så mange jobannoncer blev der indrykket.

Tiden er en anden i dag. Stort set hele annoncemarkedet for job er nu digitalt, og et utal af generelle job- og niche -jobportaler gør det svært at overskue.

Der kan være store fordele i at kende til de mange muligheder for dermed i højere grad at ramme den relevante målgruppe. Nogen gange er en niche-jobportal måske mere relevant end en af de store jobportaler.

Lad JobHub hjælpe dig!

Derfor JobHub

  • Vi har stor viden om branchen og de jobportaler, der findes i markedet

  • Vi er opdateret på trends og de bevægelser, der foregår inden for job- og rekruttering

  • Indgående kendskab til produktion af jobannoncer – vi har selv været der

  • Stor erfaring med annonceopsætning. Den rette jobtitel og indledende tekst har afgørende betydning for især kvaliteten af de ansøgninger, du modtager